Home

Flexibel koken met Inducook!

Horeca Equipment Holland ontwerpt onder de naam Inducook flexibele, praktische en maatwerk oplossingen op het gebied van inductiekoken voor iedere bedrijfskeuken. Naast maatwerkeilanden zijn er ook losse units leverbaar die het mogelijk maken om voor elke bedrijfssituatie een prijsvriendelijke inductieopstelling te creëren. Met elke klant wordt gezocht naar dié oplossing, die in de gewenste situatie past en het beste werkt.

Inducook uit de keuken van Horeca Equipment Holland

Horeca Equipment Holland heeft ruime ervaring binnen het segment bedrijfskeukens; als leverancier van professionele keukenuitrustingen heeft het bedrijf een goed inzicht in de wensen en behoeften van restaurateurs. Met het ontwikkelen van een eigen lijn inductieopstellingen speelt Horeca Equipment Holland dan ook scherp in op de vraag naar flexibiliteit en maatwerk. Was het tot nu toe zo dat koken op inductie bijna exclusief was weggelegd voor restaurateurs met een fors budget, met Inducook kan voor elke bedrijfssituatie een betaal-bare opstelling worden ontworpen. Inducook werkt enkel met hoogwaardige componenten van Zwitserse makelij precisie en degelijkheid gegarandeerd! Met een betaalbare oplossing voor ogen worden deze onderdelen door Inducook gecombineerd in een op maat gemaakte kookopstelling die veel voordelen biedt: zowel in praktisch opzicht als qua veiligheid, hygiëne, snelheid, arbeidsvreugde en efficiency.

De voordelen:

  • tijdbesparend
  • prettiger werken 
  • optimaal gebruik van kookoppervlakte (doorschuifsysteem)
  • aangename omgevingstemperatuur
  • minder energieverbruik
  • veiliger voor de gebruiker
  • ideaal voor frontcooking


 

Horeca Equipment Holland      -      Steenslag 19      -      5531 MC Bladel      -      Postbus 76 - 5530 AB Bladel      -      Tel.: +31 (0)497 64 46 06      -      Fax: +31 (0)497 64 46 07
Sitemap - Powered by GSD